• DSC_0579
  • IMG_9490

Ningbo Shenhe BEARING CO., LTD, didegaké ing taun 1995, dumunung ing Ningbo City, kang bank kidul Hangzhou Bay Sea-nyebrang Bridge. SHB punika Produsèn profesional saka miniatur lan cilik tliti jero alur werni prewangan, werni poto-aligning prewangan, papat-titik werni kontak prewangan lan non-standar prewangan werni.


WhatsApp Online Chat !