62 Series jero alur & Bearing Parts

Short Description:

Deep prewangan alur werni punika jinis banget populer saka Rolling arah. Jinis dhasar kasusun saka njawinipun, ring utama, pesawat saka bal lan pesawat saka kandhang. Kode jinis identifikasi punika 6. Jero arah alur werni sing utamané dipigunakaké kanggo prewangan kathah radial murni lan bisa saged prewangan kathah sumbu tartamtu. Nalika alur jero arah werni metokake kathah radial murni, kang hubungi amba iku nul. Koefisien gesekan jero arah alur werni banget kurang, lan wates kacepetan saka alur jero banget dhuwur.


  • Min.Order Quantity: 20000 set / supaya
  • Delivery Time: 45 dina sawise nindakake
  • Port: Shanghai, Ningbo
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Brand:

    SHB utawa miturut sarat customer kang

    Series:

    60,62,63,67,68,69,1600 seri

    Misah:

    Ora

    Jumlah Row:

    Single

    Load Direction:

    radial

    Precision:

    P0, P6, P5, P4

    clearance:

    C2, C0, C3, C4, C5

    atose:

    HRC 60-65

    geter:

    Z1V1, Z2V2, Z3V3, Z4V4

    Rings Material:

    GCr15

    Kandang Material:

    SPCC, PA46, PA66, Tembaga, Steel

    Seals Ketik:

    ZZ, Leela, Z, LB, LLH, LLU, RS, 2RS, Rz, 2RZ

    packing:

    Tube, Pallet, Rustproof Paper, Carton, Single

    Standard Quality:

    ISO / TS1 6949: 2009, ISO 9001: 2008

    62 Series jero alur & Bearing Parts
    Prewangan No. dimensi Wates (mm) ratings dhasar mbukak (N) kecepatan matesi (rpm) Massa (g)
    d D B rsmin Kr Cor Grease Oil
    624 mbukak 4 13 5 0,2 1310 490 42000 49000 3.2
    ZZ 13 5 0,2 1310 490 42000    
    2RS 13 5 0,2 1310 490      
    625 mbukak 5 16 5 0.3 1760 680 37000 44000 5.2
    ZZ 16 5 0.3 1760 680 37000    
    2RS 16 5 0.3 1760 680      
    626 mbukak 6 19 6 0.3 2340 885 34000 40000 8.1
    ZZ 19 6 0.3 2340 885 34000    
    2RS 19 6 0.3 2340 885      
    627 mbukak 7 22 7 0.3 3350 1400 32000 37000 13
    ZZ 22 7 0.3 3350 1400 32000    
    2RS 22 7 0.3 3350 1400      
    628 mbukak 8 24 8 0.3 4000 1590 31000 36000 17
    ZZ 24 8 0.3 4000 1590 31000    
    2RS 24 8 0.3 4000 1590      
    629 mbukak 9 26 8 0,6 4550 1960 30000 35000 20
    ZZ 26 8 0,6 4550 1960 30000    
    2RS 26 8 0,6 4550 1960      
    6200 mbukak 10 30 9 0,6 5100 2390 25000 30000 32
    ZZ 30 9 0,6 5100 2390 25000    
    2RS 30 9 0,6 5100 2390 18000    
    6201 mbukak 12 32 10 0,6 6100 2750 22000 26000 37
    ZZ 32 10 0,6 6100 2750 22000    
    2RS 32 10 0,6 6100 2750 16000    
    6202 mbukak 15 35 11 0,6 7750 3600 19000 23000 45
    ZZ 35 11 0,6 7750 3600 19000    
    2RS 35 11 0,6 7750 3600 15000    
    6203 mbukak 17 40 12 0,6 9600 4600 18000 21000 66
    ZZ 40 12 0,6 9600 4600 18000    
    2RS 40 12 0,6 9600 4600 12000    
    6204 mbukak 20 47 14 1 1280 6650 16000 18000 106
    ZZ 47 14 1 1280 6650 16000    
    2RS 47 14 1 1280 6650 10000    
    6205 mbukak 25 52 15 1 1400 7850 13000 15000 128
    ZZ 52 15 1 1400 7850 13000    
    2RS 52 15 1 1400 7850 8900    
    6206 mbukak 30 62 16 1 1950 1130 11000 13000 199
    ZZ 62 16 1 1950 1130 11000    
    2RS 62 16 1 1950 1130 7300    

    121

    Deep prewangan alur werni punika jinis banget populer saka Rolling arah. Jinis dhasar kasusun saka njawinipun, ring utama, pesawat saka bal lan pesawat saka kandhang. Kode jinis identifikasi punika 6.

    Deep alur arah werni sing utamané dipigunakaké kanggo prewangan kathah radial murni lan bisa saged prewangan kathah sumbu tartamtu. Nalika alur jero arah werni metokake kathah radial murni, kang hubungi amba iku nul. Yen alur jero arah werni duwe luwih gedhe radial reresik, wong bakal nindakake minangka sudut arah kontak werni. Koefisien gesekan jero arah alur werni banget kurang, lan wates kacepetan saka alur jero banget dhuwur. Mulane, jero prewangan alur werni sing unggul kanggo diusir arah werni nalika wonten ing kahanan kacepetan dhuwur lan mbukak sumbu gedhe.

    60, 62,63, 67, 68,69 lan 1600 seri arah alur jero werni sing biasane digawe saka piring baja kandhang wedhus-shaped, nanging uga rekayasa plastik kandhang lan kandhang tembaga. prewangan nutup dilengkapi lubricating pelumas khusus kanggo bantalan poros miturut kondisi Panggunan beda.

    wangun struktural utama

    A. jero alur werni prewangan 60, 62,63,67, 68 lan 1600 seri

    B. Ing alur werni jero prewangan karo alur ring sworo seru iku 6000-N, 6200-N, 6300-N, 6700-N, 6800-N, 6900-N lan jinis 1600-N;

    C. Ing jero alur werni prewangan karo tameng ing salah siji sisih: kaya 6000-Z, etc.

    karo tameng ing loro sisih: kaya 6000-ZZ, etc.

    A alur werni jero prewangan ring sealing (kontak jinis), kaya 6200-RS, etc;

    karo sealing dering ing loro sisih (jinis kontak), kaya 6200-2RS, etc

    A alur werni jero prewangan ring sealing (cahya jinis kontak), kaya 6200-rz, etc;

    karo sealing dering ing loro sisih (cahya jinis kontak), kaya 6000-2RZ, etc.

    60, 62,63,67, 68 lan 1600 arah seri jero alur werni sing digunakake digunakake ing pesawat model, kendaraan remot kontrol, mesin pribadi, motor, water pump, mesin tetanèn, mesin tekstil, etc. Miturut syarat pangguna , SHB bisa kanggo gawé jero prewangan alur werni saka tliti majeng (P0, P6, P5), manéka klompok reresik, geter khusus lan syarat gangguan (Z1, Z2 utawa V1, V2).


  • : Previous
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!