63 Series jero alur & Bearing Parts

Short Description:

Deep prewangan alur werni punika jinis banget populer saka Rolling arah. Jinis dhasar kasusun saka njawinipun, ring utama, pesawat saka bal lan pesawat saka kandhang. Kode jinis identifikasi punika 6. Jero arah alur werni sing utamané dipigunakaké kanggo prewangan kathah radial murni lan bisa saged prewangan kathah sumbu tartamtu. Nalika alur jero arah werni metokake kathah radial murni, kang hubungi amba iku nul. Koefisien gesekan jero arah alur werni banget kurang, lan wates kacepetan saka alur jero banget dhuwur.


  • Min.Order Quantity: 20000 set / supaya
  • Delivery Time: 45 dina sawise nindakake
  • Port: Shanghai, Ningbo
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Brand:

    SHB utawa miturut sarat customer kang

    Series:

    60,62,63,67,68,69,1600 seri

    Misah:

    Ora

    Jumlah Row:

    Single

    Load Direction:

    radial

    Precision:

    P0, P6, P5, P4

    clearance:

    C2, C0, C3, C4, C5

    atose:

    HRC 60-65

    geter:

    Z1V1, Z2V2, Z3V3, Z4V4

    Rings Material:

    GCr15

    Kandang Material:

    SPCC, PA46, PA66, Tembaga, Steel

    Seals Ketik:

    ZZ, Leela, Z, LB, LLH, LLU, RS, 2RS, Rz, 2RZ

    packing:

    Tube, Pallet, Rustproof Paper, Carton, Single

    Standard Quality:

    ISO / TS1 6949: 2009, ISO 9001: 2008

    63 Series jero alur & Bearing Parts
    Prewangan No. dimensi Wates (mm) ratings dhasar mbukak (N) kecepatan matesi (rpm) Massa (g)
    d D B rsmin Kr Cor Grease Oil
    634 mbukak 4 16 5 0.3 1760 680 37000 44000 5.1
    ZZ 16 5 0.3 1760 680 37000    
    2RS 16 5 0.3 1760 680      
    635 mbukak 5 19 6 0.3 2340 885 34000 40000 8
    ZZ 19 6 0.3 2340 885 34000    
    2RS 19 6 0.3 2340 885      
    6300 mbukak 10 35 11 0,6 8200 3500 23000 27000 53
    ZZ 35 11 0,6 8200 3500 23000    
    2RS 35 11 0,6 8200 3500 16000    
    6301 mbukak 12 37 12 1 9700 4200 20000 24000 60
    ZZ 37 12 1 9700 4200 20000    
    2RS 37 12 1 9700 4200 15000    
    6302 mbukak 15 42 13 1 11400 5450 17000 21000 82
    ZZ 42 13 1 11400 5450 17000    
    2RS 42 13 1 11400 5450 12000    
    6303 mbukak 17 47 14 1 13500 6550 16000 19000 115
    ZZ 47 14 1 13500 6550 16000    
    2RS 47 14 1 13500 6550 11000    
    6304 mbukak 20 52 15 1.1 15900 7900 14000 17000 144
    ZZ 52 15 1.1 15900 7900 14000    
    2RS 52 15 1.1 15900 7900 10000    

    121

    Deep prewangan alur werni punika jinis banget populer saka Rolling arah. Jinis dhasar kasusun saka njawinipun, ring utama, pesawat saka bal lan pesawat saka kandhang. Kode jinis identifikasi punika 6.

    Deep alur arah werni sing utamané dipigunakaké kanggo prewangan kathah radial murni lan bisa saged prewangan kathah sumbu tartamtu. Nalika alur jero arah werni metokake kathah radial murni, kang hubungi amba iku nul. Yen alur jero arah werni duwe luwih gedhe radial reresik, wong bakal nindakake minangka sudut arah kontak werni. Koefisien gesekan jero arah alur werni banget kurang, lan wates kacepetan saka alur jero banget dhuwur. Mulane, jero prewangan alur werni sing unggul kanggo diusir arah werni nalika wonten ing kahanan kacepetan dhuwur lan mbukak sumbu gedhe.

    60, 62,63, 67, 68,69 lan 1600 seri arah alur jero werni sing biasane digawe saka piring baja kandhang wedhus-shaped, nanging uga rekayasa plastik kandhang lan kandhang tembaga. prewangan nutup dilengkapi lubricating pelumas khusus kanggo bantalan poros miturut kondisi Panggunan beda.

    wangun struktural utama

    A. jero alur werni prewangan 60, 62,63,67, 68 lan 1600 seri

    B. Ing alur werni jero prewangan karo alur ring sworo seru iku 6000-N, 6200-N, 6300-N, 6700-N, 6800-N, 6900-N lan jinis 1600-N;

    C. Ing jero alur werni prewangan karo tameng ing salah siji sisih: kaya 6000-Z, etc.

    karo tameng ing loro sisih: kaya 6000-ZZ, etc.

    A alur werni jero prewangan ring sealing (kontak jinis), kaya 6200-RS, etc;

    karo sealing dering ing loro sisih (jinis kontak), kaya 6200-2RS, etc

    A alur werni jero prewangan ring sealing (cahya jinis kontak), kaya 6200-rz, etc;

    karo sealing dering ing loro sisih (cahya jinis kontak), kaya 6000-2RZ, etc.

    60, 62,63,67, 68 lan 1600 arah seri jero alur werni sing digunakake digunakake ing pesawat model, kendaraan remot kontrol, mesin pribadi, motor, water pump, mesin tetanèn, mesin tekstil, etc. Miturut syarat pangguna , SHB bisa kanggo gawé jero prewangan alur werni saka tliti majeng (P0, P6, P5), manéka klompok reresik, geter khusus lan syarat gangguan (Z1, Z2 utawa V1, V2).


  • : Previous
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!