68 Series jero alur & Bearing Parts

Short Description:

Deep prewangan alur werni punika jinis banget populer saka Rolling arah. Jinis dhasar kasusun saka njawinipun, ring utama, pesawat saka bal lan pesawat saka kandhang. Kode jinis identifikasi punika 6. Jero arah alur werni sing utamané dipigunakaké kanggo prewangan kathah radial murni lan bisa saged prewangan kathah sumbu tartamtu. Nalika alur jero arah werni metokake kathah radial murni, kang hubungi amba iku nul. Koefisien gesekan jero arah alur werni banget kurang, lan wates kacepetan saka alur jero banget dhuwur.


  • Min.Order Quantity: 20000 set / supaya
  • Delivery Time: 45 dina sawise nindakake
  • Port: Shanghai, Ningbo
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Brand:

    SHB utawa miturut sarat customer kang

    Series:

    60,62,63,67,68,69,1600 seri

    Misah:

    Ora

    Jumlah Row:

    Single

    Load Direction:

    radial

    Precision:

    P0, P6, P5, P4

    clearance:

    C2, C0, C3, C4, C5

    atose:

    HRC 60-65

    geter:

    Z1V1, Z2V2, Z3V3, Z4V4

    Rings Material:

    GCr15

    Kandang Material:

    SPCC, PA46, PA66, Tembaga, Steel

    Seals Ketik:

    ZZ, Leela, Z, LB, LLH, LLU, RS, 2RS, Rz, 2RZ

    packing:

    Tube, Pallet, Rustproof Paper, Carton, Single

    Standard Quality:

    ISO / TS1 6949: 2009, ISO 9001: 2008

    68 Series jero alur & Bearing Parts
    Prewangan No. dimensi Wates (mm) ratings dhasar mbukak (N) kecepatan matesi (rpm) Massa (g)
    d D B rsmin Kr Cor Grease Oil
    686 mbukak 6 13 3,5 0,15 1080 440 39000 46000 1.9
    mbukak 13 3,5 0,15 1080 440 39000    
    2RS 13 3,5 0,15 1080 440      
    689 mbukak 9 17 4 0,2 1720 820 33000 39000 3.2
    ZZ 17 4 0,2 1720 820 33000    
    2RS 17 4 0,2 1720 820      
    6800 mbukak 10 19 5 0.3 1830 925 32000 38000 5
    ZZ 19 5 0.3 1830 925 32000    
    2RS 19 5 0.3 1830 925 24000    
    6801 mbukak 12 21 5 0.3 1920 1040 29000 35000 6
    ZZ 21 5 0.3 1920 1040 29000    
    2RS 21 5 0.3 1920 1040 20000    
    6802 mbukak 15 24 5 0.3 2080 1260 26000 31000 7
    ZZ 24 5 0.3 2080 1260 26000    
    2RS 24 5 0.3 2080 1260 17000    
    6803 mbukak 17 26 5 0.3 2230 1460 24000 28000 8
    ZZ 26 5 0.3 2230 1460 24000    
    2RS 26 5 0.3 2230 1460 15000    
    6804 mbukak 20 32 7 0.3 4000 2470 21000 25000 19
    ZZ 32 7 0.3 4000 2470 21000    
    2RS 32 7 0.3 4000 2470 13000    
    6805 mbukak 25 37 7 0.3 4300 2950 18000 21000 22
    ZZ 37 7 0.3 4300 2950 18000    
    2RS 37 7 0.3 4300 2950 10000    
    6806 mbukak 30 42 7 0.3 4700 3650 15000 18000 26
    ZZ 42 7 0.3 4700 3650 15000    
    2RS 42 7 0.3 4700 3650 8800    
    6807 mbukak 35 47 7 0.3 4900 4050 13000 16000 29
    ZZ 47 7 0.3 4900 4050 13000    
    2RS 47 7 0.3 4900 4050 7600    
    6808 mbukak 40 52 7 0.3 5100 4400 12000 14000 33
    ZZ 52 7 0.3 5100 4400 12000    
    2RS 52 7 0.3 5100 4400 6700    
    6809 mbukak 45 58 7 0.3 5350 4950 11000 12000 40
    ZZ 58 7 0.3 5350 4950 11000    
    2RS 58 7 0.3 5350 4950 5900    

    121

    Deep prewangan alur werni punika jinis banget populer saka Rolling arah. Jinis dhasar kasusun saka njawinipun, ring utama, pesawat saka bal lan pesawat saka kandhang. Kode jinis identifikasi punika 6.

    Deep alur arah werni sing utamané dipigunakaké kanggo prewangan kathah radial murni lan bisa saged prewangan kathah sumbu tartamtu. Nalika alur jero arah werni metokake kathah radial murni, kang hubungi amba iku nul. Yen alur jero arah werni duwe luwih gedhe radial reresik, wong bakal nindakake minangka sudut arah kontak werni. Koefisien gesekan jero arah alur werni banget kurang, lan wates kacepetan saka alur jero banget dhuwur. Mulane, jero prewangan alur werni sing unggul kanggo diusir arah werni nalika wonten ing kahanan kacepetan dhuwur lan mbukak sumbu gedhe.

    60, 62,63, 67, 68,69 lan 1600 seri arah alur jero werni sing biasane digawe saka piring baja kandhang wedhus-shaped, nanging uga rekayasa plastik kandhang lan kandhang tembaga. prewangan nutup dilengkapi lubricating pelumas khusus kanggo bantalan poros miturut kondisi Panggunan beda.

    wangun struktural utama

    A. jero alur werni prewangan 60, 62,63,67, 68 lan 1600 seri

    B. Ing alur werni jero prewangan karo alur ring sworo seru iku 6000-N, 6200-N, 6300-N, 6700-N, 6800-N, 6900-N lan jinis 1600-N;

    C. Ing jero alur werni prewangan karo tameng ing salah siji sisih: kaya 6000-Z, etc.

    karo tameng ing loro sisih: kaya 6000-ZZ, etc.

    A alur werni jero prewangan ring sealing (kontak jinis), kaya 6200-RS, etc;

    karo sealing dering ing loro sisih (jinis kontak), kaya 6200-2RS, etc

    A alur werni jero prewangan ring sealing (cahya jinis kontak), kaya 6200-rz, etc;

    karo sealing dering ing loro sisih (cahya jinis kontak), kaya 6000-2RZ, etc.

    60, 62,63,67, 68 lan 1600 arah seri jero alur werni sing digunakake digunakake ing pesawat model, kendaraan remot kontrol, mesin pribadi, motor, water pump, mesin tetanèn, mesin tekstil, etc. Miturut syarat pangguna , SHB bisa kanggo gawé jero prewangan alur werni saka tliti majeng (P0, P6, P5), manéka klompok reresik, geter khusus lan syarat gangguan (Z1, Z2 utawa V1, V2).


  • : Previous
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!