Babagan awake dhewe

Ningbo Shenhe BEARING CO., LTD, didegaké ing taun 1995, dumunung ing Ningbo City, kang bank kidul Hangzhou Bay Sea-nyebrang Bridge. SHB punika Produsèn profesional saka miniatur lan cilik tliti jero alur werni prewangan, werni poto-aligning prewangan, papat-titik werni kontak prewangan lan non-standar prewangan werni.

Sawise pangembangan anteng saka 23 taun, SHB ndarbeni wilayah pabrik saka 40000 meter persegi kanthi super mecah line produksi lan baris produksi Déwan otomatis, uga majeng Processing lan testing peralatan liyane luwih saka 200 Unit, kang constitude ukuran lengkap, analisis lan sistem test. Kapasitas produksi bisa output 50 yuta set miniatur lan cilik arah werni. produk kita bisa Applied kanggo mobil, mesin motor, electrical Perkakas lan dhuwur-bahan alat listrik. Kajaba iku, produksi prewangan automobile seneng area khusus, wong khusus diutus lan baris produksi. Prodhuk nduweni kualitas stabil lan dipercaya gesang, kacepetan dhuwur, lan mbukak ndhuwur, menang dateng pelanggan. Shenhe Bearing isine pasar domestik lan pasar Amerika Serikat, Eropa, Jepang, Taiwan, Asia Kidul lan negara liyane lan wilayah.

Perusahaan diadegaké lan dipun ginakaken struktur manajemen modern, Applied sistem integral Manajemen, sistem manajemen lapangan 5S, lan budaya kanban, Ngontrol produksi prewangan automotive karo ISO / TS 16949: 2009 sistem manajemen kualitas, lan prewangan non-automotive karo ISO9001: sistem manajemen kualitas 2008

F07) [1% HM ~ NIGTK $) 3HM0IU


WhatsApp Online Chat !