Steering Automotive Piranti Bearing

Short Description:

Automotive Bearing Steering Piranti belongs kanggo jero arah alur werni. Deep alur arah werni sing utamané dipigunakaké kanggo prewangan kathah radial murni lan bisa saged prewangan kathah sumbu tartamtu. Automotive Bearing Steering Piranti mbutuhake lengkungan alur khusus lan mudun swing. Miturut syarat customer, peralatan lan kondisi sawijining apa, parameter technical bisa dirancang. tliti iku bisa kanggo nggayuh P5.


  • Min.Order Quantity: 20000 set / supaya
  • Delivery Time: 45 dina sawise nindakake
  • Port: Shanghai, Ningbo
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Brand:

    SHB utawa miturut sarat customer kang

    Precision:

    P0, P6, P5, P4

    clearance:

    C2, C0, C3, C4, C5

    atose:

    HRC 60-65

    geter:

    Z1V1, Z2V2, Z3V3, Z4V4

    Rings Material:

    GCr15

    Kandang Material:

    SPCC, PA46, PA66, Tembaga, Steel

    Seals Ketik:

    ZZ, Leela, Z, LB, LLH, LLU, RS, 2RS, Rz, 2RZ

    packing:

    Tube, Pallet, Rustproof Paper, Carton, Single

    Standard Quality:

    ISO / TS1 6949: 2009, ISO 9001: 2008

     Steering Automotive Piranti Bearing
    Prewangan No. dimensi Wates (mm) ratings dhasar mbukak (N) Massa (g)
    d D b B Kr Cor
    SL90102 17.8 30 7 7 4650 2580 16
    2027 17.8 28 10 10 2230 1460 14
    2013 19 35 7 7 4000 2470 28,5
    SL90101 20 36 9 9 6400 3700 31.5
    SL90119 20 34 7 7 4000 2470 24.5
    SL90125 22 42 9 9 7900 4500  
    SL90107 22 36 9 9 5050 3080  
    SL90129 22 41 9 9 7900 4500  

    Steering Automotive Piranti Bearingbelongs kanggo jero arah alur werni. Deep alur arah werni sing utamané dipigunakaké kanggo prewangan kathah radial murni lan bisa saged prewangan kathah sumbu tartamtu. Automotive Bearing Steering Piranti mbutuhake lengkungan alur khusus lan mudun swing. Miturut syarat customer, peralatan lan kondisi sawijining apa, parameter technical bisa dirancang. Tliti iku bisa kanggo nggayuh P5.


  • : Previous
  • Next:

  • PRODUCTS RELATED

      
      Tampilan Online Chat!