Four Point Contact & Bearing Parts

Short Description:

Four-titik prewangan kontak werni jenis arah pindho saben siji kontak sudut werni prewangan. Amarga desain ngédap grooves Raceway ring utama lan ring njaba, ana loro TCTerms kontak antarane saben alur Raceway lan werni. Amba kontak 35 °. bantalan sing bisa kanggo nindakake kathah sumbu ing pituduh pindho. Ing watesan kacepetan arah banget dhuwur lan lagi khusus foe cocok aplikasi kacepetan dhuwur.


  • Min.Order Quantity: 20000 set / supaya
  • Delivery Time: 45 dina sawise nindakake
  • Port: Shanghai, Ningbo
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Brand:

    SHB utawa miturut sarat customer kang

    Jumlah Row:

    Single

    Load Direction:

    Radial & aksial

    Precision:

    P0, P6, P5, P4

    clearance:

    C2, C0, C3, C4, C5

    atose:

    HRC 60-65

    Rings Material:

    GCr15

    Kandang Material:

    SPCC, PA46, PA66, Tembaga, Steel

    Seals Ketik:

    ZZ, Leela, Z, LB, LLH, LLU, RS, 2RS, Rz, 2RZ

    packing:

    Tube, Pallet, Rustproof Paper, Carton, Single

    Standard Quality:

    ISO / TS1 6949: 2009, ISO 9001: 2008

    Four Point Contact & Bearing Parts
    Prewangan No. dimensi Wates (mm) ratings dhasar mbukak (N) Massa (g)
    d D B rsmin 动 Kr 静 Cor
    QJ104ZZ 20 42 12 0,6 9780 5250 69
    QJ105ZZ 25 47 12 0,6 10470 6060 80
    QJ203ZZ 17 40 12 0,6 9020 4520 66
    QJ204ZZ 20 47 14 1 12100 6260 106
    QJ906ZZ 30 47 9 0.3 10700 9260 48

    Four-titik prewangan kontak werni jenis arah pindho saben siji kontak sudut werni prewangan. Amarga desain ngédap grooves Raceway ring utama lan ring njaba, ana loro TCTerms kontak antarane saben alur Raceway lan werni. Amba kontak 35 °. bantalan sing bisa kanggo nindakake kathah sumbu ing pituduh pindho. Ing watesan kacepetan arah banget dhuwur lan lagi khusus foe cocok aplikasi kacepetan dhuwur.

    A papat-titik prewangan kontak werni dumadi saka siji ring njaba karo "wangun Peach" bagean Raceway alur, a Pasangan saka loro-Piece ring utama, lan siji Déwan f werni Nyetel karo kandhang Kuningan machined, mbentuk papat kontak titik. Papat titik arah kontak werni sing utamané dipigunakaké ing aplikasi saka peralatan mesin, transmisi daya mesin diesel gedhe minangka ndhukung lan mbeta kathah tikaman dhuwur. 


  • : Previous
  • Next:

  • PRODUCTS RELATED

      
      Tampilan Online Chat!