Lawn Mower Bearing

Short Description:

Lawn Mower Bearing belongs kanggo pindho saben desain alur jero werni. Miturut kahanan apa saka mower pekarangan, struktur anti banyu lan anti-lumpur dirancang khusus. Miturut syarat customer, peralatan lan kondisi sawijining apa, parameter technical bisa dirancang.


  • Min.Order Quantity: 20000 set / supaya
  • Delivery Time: 45 dina sawise nindakake
  • Port: Shanghai, Ningbo
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Brand:

    SHB utawa miturut sarat customer kang

    Precision:

    P0, P6, P5, P4

    clearance:

    C2, C0, C3, C4, C5

    atose:

    HRC 60-65

    geter:

    Z1V1, Z2V2, Z3V3, Z4V4

    Rings Material:

    GCr15

    Kandang Material:

    SPCC, PA46, PA66, Tembaga, Steel

    Seals Ketik:

    ZZ, Leela, Z, LB, LLH, LLU, RS, 2RS, Rz, 2RZ

    packing:

    Tube, Pallet, Rustproof Paper, Carton, Single

    Standard Quality:

    ISO / TS1 6949: 2009, ISO 9001: 2008

    Lawn Mower Bearing belongs kanggo pindho saben desain alur jero werni. Miturut kahanan apa saka mower pekarangan, struktur anti banyu lan anti-lumpur dirancang khusus. Miturut syarat customer, peralatan lan kondisi sawijining apa, parameter technical bisa dirancang. 


  • : Previous
  • Next:

  • PRODUCTS RELATED

      
      Tampilan Online Chat!