Pit motor Engine Bearing

Short Description:

prewangan engine motor kagunganipun jero arah alur werni. Deep alur arah werni sing utamané dipigunakaké kanggo prewangan kathah radial murni lan bisa saged prewangan kathah sumbu tartamtu. prewangan engine motor dilengkapi punggawa Nitrogen-meningkat. Lan dering sing dianggep karo perawatan nitrogen. Mangkono iki jinis prewangan nduweni karakteristik gesang, kacepetan dhuwur lan mbukak dhuwur. Miturut syarat customer, peralatan lan kondisi sawijining apa, parameter technical bisa dirancang. tliti iku bisa kanggo nggayuh P5


  • Min.Order Quantity: 20000 set / supaya
  • Delivery Time: 45 dina sawise nindakake
  • Port: Shanghai, Ningbo
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Brand:

    SHB utawa miturut sarat customer kang

    Precision:

    P0, P6, P5, P4

    clearance:

    C2, C0, C3, C4, C5

    atose:

    HRC 60-65

    geter:

    Z1V1, Z2V2, Z3V3, Z4V4

    Rings Material:

    GCr15

    Kandang Material:

    SPCC, PA46, PA66, Tembaga, Steel

    Seals Ketik:

    ZZ, Leela, Z, LB, LLH, LLU, RS, 2RS, Rz, 2RZ

    packing:

    Tube, Pallet, Rustproof Paper, Carton, Single

    Standard Quality:

    ISO / TS1 6949: 2009, ISO 9001: 2008

    Motorcycle Engine Bearing
    Prewangan No. dimensi Wates (mm) Kr Cor kecepatan watesan (r / min) Massa
    d D B N Grease Oil (G)
    6204 / P5 20 47 14 12790 6580 15000 18000 104
    62/22 / P5 22 50 14 12900 6800 14000 16000 119
    6205 / P5 25 52 15 14020 7880 13000 15000 129
    6205 * 1 / P5 25 58 15 17830 9590 11000 13000 171
    6205 * 2 / P5 25 52 14 14020 7880 13000 15000 111
    6303 * 3-3 / P5 17 42 13 11440 5430 15000 18000 76
    6304 / P5 20 52 15 15900 7900 14000 17000 145
    63/22 * 2 / P5 22 56 15 18400 9300 13000 16000 154
    63/22 / P5 22 56 16 20700 10420 13000 16000 179
    61902 15 28 7 4350 2260 26000 30000 15
    61904 20 37 9 6400 3700 19000 22000 37
    61905 25 42 9 7050 4550 16000 19000 42
    61804 20 32 7 4000 2470 22000 26000 17
    61805 25 37 7 4300 2950 18000 22000 21
    16002 / P6 15 32 8 5600 2830 24000 28000 25
    16003 17 35 8 6000 3250 22000 26000 32

    prewangan engine motor kagunganipun jero arah alur werni. Deep alur arah werni sing utamané dipigunakaké kanggo prewangan kathah radial murni lan bisa saged prewangan kathah sumbu tartamtu. prewangan engine motor dilengkapi punggawa Nitrogen-meningkat. Lan dering sing dianggep karo perawatan nitrogen. Mangkono iki jinis prewangan nduweni karakteristik gesang, kacepetan dhuwur lan mbukak dhuwur. Miturut syarat customer, peralatan lan kondisi sawijining apa, parameter technical bisa dirancang. tliti iku bisa kanggo nggayuh P5.


  • : Previous
  • Next:

  • PRODUCTS RELATED

      
      Tampilan Online Chat!