Self-aligning & Bearing Parts

Short Description:

Paling populer arah werni poto-aligning sing pindho saben poto-aligning arah werni, kang kasusun saka siji ring njaba sing wis alur gedhe bundher Raceway, siji ring njero sing wis grooves pindho, loro bal mranata lan loro kandang. Patut arah iki fungsi dhewe-aligning sing bisa nadhahi misalignment saka rong sumbu lan batang mlengkung deflection.


  • Min.Order Quantity: 20000 set / supaya
  • Delivery Time: 45 dina sawise nindakake
  • Port: Shanghai, Ningbo
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Brand:

    SHB utawa miturut sarat customer kang

    Jumlah Row:

    Double (ring utama)

     

    Single (ring Outer)

    Load Direction:

    radial 

    Precision:

    P0, P6, P5, P4

    clearance:

    C2, C0, C3, C4, C5

    atose:

    HRC 60-65

    Rings Material:

    GCr15

    Kandang Material:

    SPCC, PA46, PA66, Tembaga, Steel

    Seals Ketik:

    ZZ, Leela, Z, LB, LLH, LLU, RS, 2RS, Rz, 2RZ

    packing:

    Tube, Pallet, Rustproof Paper, Carton, Single

    Standard Quality:

    ISO / TS1 6949: 2009, ISO 9001: 2008

    Open Self-aligning & Bearing Parts
    Prewangan No. dimensi wates ratings dhasar mbukak matesi kecepatan Massa
      d D B Kr Cor Grease  Oil 
    10000 bentuke silinder
    TN1, M mm N rpm g
    135   5 19 6 2500 550 32000 38000 9
    196 (V6) 6 15 5 1600 400 31000 37000 6
    126 19 6 2500 550 32000 38000 9
    127 7 22 7 2700 650 30000 36000 14
    108 8 22 7 2700 658 30000 36000 14
    129 9 26 8 3900 950 26000 32000 22
    1200 10 30 9 5480 1200 24000 28000 35
    2200 30 14 7120 1580 24000 28000 50
    1300 35 11 7220 1620 20000 24000 60
    2300 35 17 11000 2450 18000 22000 90
    1201 12 32 10 5550 1250 22000 26000 42
    2201 32 14 8800 1800 22000 26000 59
    1301 37 12 9420 2120 18000 22000 70
    2301 37 17 12500 2720 17000 22000 104
    1202 15 35 11 7480 1750 18000 22000 51
    2202 35 14 7650 1800 18000 22000 60
    1302 42 13 9500 2280 16000 20000 100
    2302 42 17 12000 2880 14000 18000 110
    1203 17 40 12 7900 2020 16000 20000 76
    2203 40 16 9000 2450 16000 20000 90
    1303 47 14 12500 3180 14000 17000 140
    2303 47 19 14500 3580 13000 16000 170
    1204 20 47 14 9950 2650 14000 17000 120
    2204 47 18 12500 3280 14000 17000 150
    1304 52 15 12500 3380 12000 15000 170
    2304 52 21 17800 4750 11000 14000 220
    1205 25 52 15 12000 3300 12000 14000 140
    2205 52 18 12500 3400 12000 14000 190
    1305 62 17 17800 5050 10000 13000 260
    2305 62 24 24500 6480 9500 12000 350
    1206 30 62 16 15800 4700 10000 12000 230
    2206 62 20 15200 4600 10000 12000 260
    1306 72 19 21500 6280 8500 11000 398
    2306 72 27 31500 8680 8000 10000 500
    1207 35 72 17 15800 5080 8500 10000 320
    2207 72 23 21800 6650 8500 10000 440
    1208 40 80 18 19000 6950 8500 10000 420
    2208 80 23 31900 10000 7500 9000 510
    Self-aligning & Bearing Parts karo 2RS Seals
    Prewangan No. dimensi wates ratings dhasar mbukak matesi kecepatan Massa
      d D B Kr Cor
    10000 bentuke silinder Grease
    TN1, M mm N rpm g
    2200-2RS 10 30 14 5530 1180 17000 48
    2201-2RS 12 32 14 6240 1430 16000 53
    2202-2RS 15 35 14 7410 1760 14000 58
    2302-2RS 42 17 10800 2600 12000 110
    2203-2RS 17 40 16 8840 2200 12000 89
    2303-2RS 47 19 12700 3400 11000 160
    2204-2RS 20 47 18 12700 3400 10000 140
    2304-2RS 52 21 14300 4000 9500 210
    2205-2RS 25 52 18 14300 4000 9000 160
    2305-2RS 62 24 19000 5400 7500 340
    2206-2RS 30 62 20 15600 4650 7500 260
    2306-2RS 72 27 22500 6800 6700 510
    2207-2RS 35 72 23 19000 6000 6300 410
    2208-2RS 40 80 23 19900 6950 5600 500
    2209-2RS 45 85 23 22900 7800 5300 530

    2

     

    Paling populer arah werni poto-aligning sing pindho saben poto-aligning arah werni, kang kasusun saka siji ring njaba sing wis alur gedhe bundher Raceway, siji ring njero sing wis grooves pindho, loro bal mranata lan loro kandang. Patut arah iki fungsi dhewe-aligning sing bisa nadhahi misalignment saka rong sumbu lan batang mlengkung deflection. Nanging soko amba idin maksimum antarane sumbu ring utama lan sumbu njawinipun ngirim ora luwih saka 3 jurusan.

    Poros werni poto-aligning digunakake nalika ana radial; mbukak mung utawa mbukak radial digabungake karo mbukak sumbu cilik. Biasane arah iki ora digunakake nalika ana mung mbukak sumbu, amarga ana mung siji saben bal kanggo nindakake mbukak sumbu ing cilik.

    Ana sawetara jinis varieties struktural, kayata: K jinis poto-aligning arah werni withe bolongan luncip; Self-aligning arah werni karo bolongan tapered lan karo kantong adaptor utawa mundur total kantong; lengkap ring utama; Self-aligning arah werni karo thread holed kanggo tightening meneng ing salah siji sisih ring utama.

    SHB utamané produk mbukak poto-aligning werni prewangan lan poto-aligning werni prewangan karo asu laut 2RS diameteripun utama antarane 5 lan 40 Miturut syarat pangguna, SHB bisa gawé prewangan werni poto-aligning saka tliti majeng ( P0, P6, P5), manéka klompok reresik, geter lan swara khusus syarat (Z1, Z2 utawa V1, V2).


  • : Previous
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!