• DSC_0579
  • IMG_9490

NINGBO Shenhe Duke CO., LTD, e themeluar në vitin 1995, është e vendosur në Ningbo City, e cila është banka në jug të gjirin Hangzhou Deti-kufitar Ura. SHB është një prodhues i saktësi miniaturë dhe të vogla të thellë duke mbajtur topin brazdë, top vetë-përafrimin e mbajtur, me katër pika e kontaktit duke mbajtur topin dhe duke mbajtur jo-standarde topin.


WhatsApp Online Chat !