Rreth nesh

NINGBO Shenhe Duke CO., LTD, e themeluar në vitin 1995, është e vendosur në Ningbo City, e cila është banka në jug të gjirin Hangzhou Deti-kufitar Ura. SHB është një prodhues i saktësi miniaturë dhe të vogla të thellë duke mbajtur topin brazdë, top vetë-përafrimin e mbajtur, me katër pika e kontaktit duke mbajtur topin dhe duke mbajtur jo-standarde topin.

Pas zhvillimit të qëndrueshëm e 23 vjet, SHB zotëron zonën e fabrikës prej 40.000 metra katror me super rëndë linjë prodhimi dhe linja e montimit automatike të prodhimit, si dhe të tjera të avancuara të përpunimit dhe testimin e pajisjeve prej më shumë se 200 njësi, të cilat constitude një matje të plotë, analiza dhe sistemi provë. Kapaciteti i prodhimit është në gjendje të prodhimit 50 milion grupe të vinçave miniaturë dhe të vogla topin. Prodhimet tona mund të aplikohet në automobil, motor motor, pajisjeve elektrike dhe mjet të gradës së lartë elektrike. Përveç kësaj, prodhimi i automobilave duke pasur gëzon një zonë të veçantë, personi të veçantë-caktuar dhe linjë të prodhimit. Produkti ka një cilësi të qëndrueshme dhe të besueshme të jetës të gjatë, shpejtësi të lartë, dhe të ngarkesës të lartë, duke fituar besimin e konsumatorëve. Shenhe Duke mbulon tregun e brendshëm dhe tregun e SHBA, Evropë, Japoni, Tajvan, Azia Juglindore dhe vendet dhe rajonet e tjera.

Kompania e themeluar dhe zbatuar strukturën modern të menaxhimit, aplikuar sistemin e integruar të menaxhimit, sistemin e menaxhimit fushë 5s, dhe kulturën kanban, kontrollin prodhimin e duke automobilave me ISO / TS 16949: 2009 sistemit të menaxhimit të cilësisë, si dhe duke mbajtur jo-automotive me ISO9001: Sistemi i menaxhimit të cilësisë 2008

F07) [1% HM ~ NIGTK $) 3HM0IU


WhatsApp Online Chat !