• DSC_0579
  • IMG_9490

NINGBO SHENHE bearing CO., LTD, diadegkeun dina 1995, anu lokasina di Ningbo Kota, nu bank kiduleun Hangzhou Bay Laut-nyebrang Sasak. SHB mangrupakeun produsén profésional ti miniatur tur leutik precision jero alur bola bearing, bola timer aligning bearing, opat-titik bal kontak bearing sarta non-standar bearing bola.


WhatsApp Online Chat !