62 Series Deep alur Ball arah

Pondok Description:

Jero bearing alur bola mangrupakeun tipe kawentar tina rolling arah. Tipe dasar diwangun ku hiji cingcin luar, hiji cingcin batin, susunan bal sarta susunan kandang. Kodeu tipe idéntifikasi téh 6. Deep arah legok bola nu utamana dipaké pikeun bearing beban radial murni tur tiasa sanggup bearing beban axial tangtu. Lamun alur jero arah bola tega beban radial murni, manehna ngahubungan sudut sarua jeung nol. Koefisien gesekan tina jero arah legok bola pisan low, sarta wates laju alur jero pisan tinggi.


  • Min.Order kuantitas: 20000 susunan / urutan
  • Pangiriman Time: 45 poé sanggeus susunan
  • Port: Shanghai, Ningbo
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    brand:

    SHB atanapi nurutkeun sarat customer urang

    seri:

    60,62,63,67,68,69,1600 runtuyan

    separation:

    teu

    Jumlah Baris:

    hiji

    Beban arah:

    radial

    precision:

    P0, P6, P5, P4

    clearance:

    C2, C0, C3, C4, C5

    teu karasa:

    HRC 60-65

    Geter:

    Z1V1, Z2V2, Z3V3, Z4V4

    Cingcin Bahan:

    GCr15

    Cages Bahan:

    SPCC, PA46, PA66, Tambaga, steel Steel

    Anjing laut Ketik:

    ZZ, LLB, Z, sedengkeun, LLH, LLU, RS, 2RS, RZ, 2RZ

    packing:

    Tube, Usuk, Rustproof Paper, karton, Single

    Standar kualitas:

    ISO / TS1 6949: 2009, ISO 9001: 2008

    62 Series Deep alur Ball arah
    Bearing No. dimensi wates (mm) ratings dasar beban (N) speeds ngawatesan (rpm) Massa (g)
    d D B rsmin Cr Cor gajih minyak
    624 buka 4 13 5 0.2 1310 490 42000 49000 3.2
    ZZ 13 5 0.2 1310 490 42000    
    2RS 13 5 0.2 1310 490      
    625 buka 5 16 5 0,3 1760 680 37000 44000 5.2
    ZZ 16 5 0,3 1760 680 37000    
    2RS 16 5 0,3 1760 680      
    626 buka 6 19 6 0,3 2340 885 34000 40000 8,1
    ZZ 19 6 0,3 2340 885 34000    
    2RS 19 6 0,3 2340 885      
    627 buka 7 22 7 0,3 3350 1400 32000 37000 13
    ZZ 22 7 0,3 3350 1400 32000    
    2RS 22 7 0,3 3350 1400      
    628 buka 8 24 8 0,3 4000 1590 31000 36000 17
    ZZ 24 8 0,3 4000 1590 31000    
    2RS 24 8 0,3 4000 1590      
    629 buka 9 26 8 0,6 4550 1960 30000 35000 20
    ZZ 26 8 0,6 4550 1960 30000    
    2RS 26 8 0,6 4550 1960      
    6200 buka 10 30 9 0,6 5100 2390 25000 30000 32
    ZZ 30 9 0,6 5100 2390 25000    
    2RS 30 9 0,6 5100 2390 18000    
    6201 buka 12 32 10 0,6 6100 2750 22000 26000 37
    ZZ 32 10 0,6 6100 2750 22000    
    2RS 32 10 0,6 6100 2750 16000    
    6202 buka 15 35 11 0,6 7750 3600 19000 23000 45
    ZZ 35 11 0,6 7750 3600 19000    
    2RS 35 11 0,6 7750 3600 15000    
    6203 buka 17 40 12 0,6 9600 4600 18000 21000 66
    ZZ 40 12 0,6 9600 4600 18000    
    2RS 40 12 0,6 9600 4600 12000    
    6204 buka 20 47 14 1 1280 6650 16000 18000 106
    ZZ 47 14 1 1280 6650 16000    
    2RS 47 14 1 1280 6650 10000    
    6205 buka 25 52 15 1 1400 7850 13000 15000 128
    ZZ 52 15 1 1400 7850 13000    
    2RS 52 15 1 1400 7850 8900    
    6206 buka 30 62 16 1 1950 1130 11000 13000 199
    ZZ 62 16 1 1950 1130 11000    
    2RS 62 16 1 1950 1130 7300    

    121

    Jero bearing alur bola mangrupakeun tipe kawentar tina rolling arah. Tipe dasar diwangun ku hiji cingcin luar, hiji cingcin batin, susunan bal sarta susunan kandang. Kodeu tipe idéntifikasi téh 6.

    Jero alur arah bola nu utamana dipaké pikeun bearing beban radial murni tur tiasa sanggup bearing beban axial tangtu. Lamun alur jero arah bola tega beban radial murni, manehna ngahubungan sudut sarua jeung nol. Lamun alur jero arah bal kudu badag radial clearance, maranéhna bakal nedunan sakumaha sudut arah kontak bola. Koefisien gesekan tina jero arah legok bola pisan low, sarta wates laju alur jero pisan tinggi. Ku alatan éta, jero bearing alur bola nu punjul mun dorong arah bola bari handapeun Kaayaan tina speed tinggi na beban axial badag.

    60, 62,63, 67, 68,69 jeung 1600 serial arah legok jero bal nu lolobana diwangun ku pelat waja kandang domba jalu ngawangun, tapi ogé ngarékayasa plastik kandang na kandang tambaga. bearing nu disegel ieu dilengkepan lubricating gajih husus pikeun arah nurutkeun kondisi pamakéan béda.

    formulir struktural utama

    A. Deep alur bola bearing 60, 62,63,67, 68 sarta 1600 serial

    B. The alur bola jero bearing kalayan alur ring snap nyaeta 6000-N, 6200-N, 6300-N, 6700-N, 6800-N, 6900-N sarta tipe 1600-N;

    C. The jero alur bola bearing kalawan tameng dina hiji sisi: kawas 6000-Z, jsb

    kalawan tameng on duanana samping: kawas 6000-ZZ, jsb

    A alur bola jero bearing ku ring sealing (kontak tipe), kawas 6200-RS, jsb;

    kalawan sealing cingcin dina dua sisi (jenis kontak), kawas 6200-2RS, jsb

    A alur bola jero bearing ku ring sealing (lampu tipe kontak), kawas 6200-rz, jsb;

    kalawan sealing cingcin dina dua sisi (lampu tipe kontak), kawas 6000-2RZ, jsb

    60, 62,63,67, 68 sarta 1600 arah runtuyan jero alur bal anu loba dipaké dina pesawat model, kandaraan kadali jauh, parabot mesin, motor, pompa cai, mesin pertanian, mesin tékstil, jsb Numutkeun sarat tina pamaké , SHB anu bisa ngahasilkeun jero bearing alur bal tina precision canggih (P0, P6, P5), sagala rupa golongan clearance, Geter husus tur sarat noise (Z1, Z2 atanapi V1, V2).


  • : Saméméhna
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!