63 Series Deep alur Ball arah

Pondok Description:

Jero bearing alur bola mangrupakeun tipe kawentar tina rolling arah. Tipe dasar diwangun ku hiji cingcin luar, hiji cingcin batin, susunan bal sarta susunan kandang. Kodeu tipe idéntifikasi téh 6. Deep arah legok bola nu utamana dipaké pikeun bearing beban radial murni tur tiasa sanggup bearing beban axial tangtu. Lamun alur jero arah bola tega beban radial murni, manehna ngahubungan sudut sarua jeung nol. Koefisien gesekan tina jero arah legok bola pisan low, sarta wates laju alur jero pisan tinggi.


  • Min.Order kuantitas: 20000 susunan / urutan
  • Pangiriman Time: 45 poé sanggeus susunan
  • Port: Shanghai, Ningbo
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    brand:

    SHB atanapi nurutkeun sarat customer urang

    seri:

    60,62,63,67,68,69,1600 runtuyan

    separation:

    teu

    Jumlah Baris:

    hiji

    Beban arah:

    radial

    precision:

    P0, P6, P5, P4

    clearance:

    C2, C0, C3, C4, C5

    teu karasa:

    HRC 60-65

    Geter:

    Z1V1, Z2V2, Z3V3, Z4V4

    Cingcin Bahan:

    GCr15

    Cages Bahan:

    SPCC, PA46, PA66, Tambaga, steel Steel

    Anjing laut Ketik:

    ZZ, LLB, Z, sedengkeun, LLH, LLU, RS, 2RS, RZ, 2RZ

    packing:

    Tube, Usuk, Rustproof Paper, karton, Single

    Standar kualitas:

    ISO / TS1 6949: 2009, ISO 9001: 2008

    63 Series Deep alur Ball arah
    Bearing No. dimensi wates (mm) ratings dasar beban (N) speeds ngawatesan (rpm) Massa (g)
    d D B rsmin Cr Cor gajih minyak
    634 buka 4 16 5 0,3 1760 680 37000 44000 5.1
    ZZ 16 5 0,3 1760 680 37000    
    2RS 16 5 0,3 1760 680      
    635 buka 5 19 6 0,3 2340 885 34000 40000 8
    ZZ 19 6 0,3 2340 885 34000    
    2RS 19 6 0,3 2340 885      
    6300 buka 10 35 11 0,6 8200 3500 23000 27000 53
    ZZ 35 11 0,6 8200 3500 23000    
    2RS 35 11 0,6 8200 3500 16000    
    6301 buka 12 37 12 1 9700 4200 20000 24000 60
    ZZ 37 12 1 9700 4200 20000    
    2RS 37 12 1 9700 4200 15000    
    6302 buka 15 42 13 1 11400 5450 17000 21000 82
    ZZ 42 13 1 11400 5450 17000    
    2RS 42 13 1 11400 5450 12000    
    6303 buka 17 47 14 1 13500 6550 16000 19000 115
    ZZ 47 14 1 13500 6550 16000    
    2RS 47 14 1 13500 6550 11000    
    6304 buka 20 52 15 1.1 15900 7900 14000 17000 144
    ZZ 52 15 1.1 15900 7900 14000    
    2RS 52 15 1.1 15900 7900 10000    

    121

    Jero bearing alur bola mangrupakeun tipe kawentar tina rolling arah. Tipe dasar diwangun ku hiji cingcin luar, hiji cingcin batin, susunan bal sarta susunan kandang. Kodeu tipe idéntifikasi téh 6.

    Jero alur arah bola nu utamana dipaké pikeun bearing beban radial murni tur tiasa sanggup bearing beban axial tangtu. Lamun alur jero arah bola tega beban radial murni, manehna ngahubungan sudut sarua jeung nol. Lamun alur jero arah bal kudu badag radial clearance, maranéhna bakal nedunan sakumaha sudut arah kontak bola. Koefisien gesekan tina jero arah legok bola pisan low, sarta wates laju alur jero pisan tinggi. Ku alatan éta, jero bearing alur bola nu punjul mun dorong arah bola bari handapeun Kaayaan tina speed tinggi na beban axial badag.

    60, 62,63, 67, 68,69 jeung 1600 serial arah legok jero bal nu lolobana diwangun ku pelat waja kandang domba jalu ngawangun, tapi ogé ngarékayasa plastik kandang na kandang tambaga. bearing nu disegel ieu dilengkepan lubricating gajih husus pikeun arah nurutkeun kondisi pamakéan béda.

    formulir struktural utama

    A. Deep alur bola bearing 60, 62,63,67, 68 sarta 1600 serial

    B. The alur bola jero bearing kalayan alur ring snap nyaeta 6000-N, 6200-N, 6300-N, 6700-N, 6800-N, 6900-N sarta tipe 1600-N;

    C. The jero alur bola bearing kalawan tameng dina hiji sisi: kawas 6000-Z, jsb

    kalawan tameng on duanana samping: kawas 6000-ZZ, jsb

    A alur bola jero bearing ku ring sealing (kontak tipe), kawas 6200-RS, jsb;

    kalawan sealing cingcin dina dua sisi (jenis kontak), kawas 6200-2RS, jsb

    A alur bola jero bearing ku ring sealing (lampu tipe kontak), kawas 6200-rz, jsb;

    kalawan sealing cingcin dina dua sisi (lampu tipe kontak), kawas 6000-2RZ, jsb

    60, 62,63,67, 68 sarta 1600 arah runtuyan jero alur bal anu loba dipaké dina pesawat model, kandaraan kadali jauh, parabot mesin, motor, pompa cai, mesin pertanian, mesin tékstil, jsb Numutkeun sarat tina pamaké , SHB anu bisa ngahasilkeun jero bearing alur bal tina precision canggih (P0, P6, P5), sagala rupa golongan clearance, Geter husus tur sarat noise (Z1, Z2 atanapi V1, V2).


  • : Saméméhna
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!