68 Series Deep alur Ball arah

Pondok Description:

Jero bearing alur bola mangrupakeun tipe kawentar tina rolling arah. Tipe dasar diwangun ku hiji cingcin luar, hiji cingcin batin, susunan bal sarta susunan kandang. Kodeu tipe idéntifikasi téh 6. Deep arah legok bola nu utamana dipaké pikeun bearing beban radial murni tur tiasa sanggup bearing beban axial tangtu. Lamun alur jero arah bola tega beban radial murni, manehna ngahubungan sudut sarua jeung nol. Koefisien gesekan tina jero arah legok bola pisan low, sarta wates laju alur jero pisan tinggi.


  • Min.Order kuantitas: 20000 susunan / urutan
  • Pangiriman Time: 45 poé sanggeus susunan
  • Port: Shanghai, Ningbo
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    brand:

    SHB atanapi nurutkeun sarat customer urang

    seri:

    60,62,63,67,68,69,1600 runtuyan

    separation:

    teu

    Jumlah Baris:

    hiji

    Beban arah:

    radial

    precision:

    P0, P6, P5, P4

    clearance:

    C2, C0, C3, C4, C5

    teu karasa:

    HRC 60-65

    Geter:

    Z1V1, Z2V2, Z3V3, Z4V4

    Cingcin Bahan:

    GCr15

    Cages Bahan:

    SPCC, PA46, PA66, Tambaga, steel Steel

    Anjing laut Ketik:

    ZZ, LLB, Z, sedengkeun, LLH, LLU, RS, 2RS, RZ, 2RZ

    packing:

    Tube, Usuk, Rustproof Paper, karton, Single

    Standar kualitas:

    ISO / TS1 6949: 2009, ISO 9001: 2008

    68 Series Deep alur Ball arah
    Bearing No. dimensi wates (mm) ratings dasar beban (N) speeds ngawatesan (rpm) Massa (g)
    d D B rsmin Cr Cor gajih minyak
    686 buka 6 13 3,5 0,15 1080 440 39000 46000 1.9
    buka 13 3,5 0,15 1080 440 39000    
    2RS 13 3,5 0,15 1080 440      
    689 buka 9 17 4 0.2 1720 820 33000 39000 3.2
    ZZ 17 4 0.2 1720 820 33000    
    2RS 17 4 0.2 1720 820      
    6800 buka 10 19 5 0,3 1830 925 32000 38000 5
    ZZ 19 5 0,3 1830 925 32000    
    2RS 19 5 0,3 1830 925 24000    
    6801 buka 12 21 5 0,3 1920 1040 29000 35000 6
    ZZ 21 5 0,3 1920 1040 29000    
    2RS 21 5 0,3 1920 1040 20000    
    6802 buka 15 24 5 0,3 2080 1260 26000 31000 7
    ZZ 24 5 0,3 2080 1260 26000    
    2RS 24 5 0,3 2080 1260 17000    
    6803 buka 17 26 5 0,3 2230 1460 24000 28000 8
    ZZ 26 5 0,3 2230 1460 24000    
    2RS 26 5 0,3 2230 1460 15000    
    6804 buka 20 32 7 0,3 4000 2470 21000 25000 19
    ZZ 32 7 0,3 4000 2470 21000    
    2RS 32 7 0,3 4000 2470 13000    
    6805 buka 25 37 7 0,3 4300 2950 18000 21000 22
    ZZ 37 7 0,3 4300 2950 18000    
    2RS 37 7 0,3 4300 2950 10000    
    6806 buka 30 42 7 0,3 4700 3650 15000 18000 26
    ZZ 42 7 0,3 4700 3650 15000    
    2RS 42 7 0,3 4700 3650 8800    
    6807 buka 35 47 7 0,3 4900 4050 13000 16000 29
    ZZ 47 7 0,3 4900 4050 13000    
    2RS 47 7 0,3 4900 4050 7600    
    6808 buka 40 52 7 0,3 5100 4400 12000 14000 33
    ZZ 52 7 0,3 5100 4400 12000    
    2RS 52 7 0,3 5100 4400 6700    
    6809 buka 45 58 7 0,3 5350 4950 11000 12000 40
    ZZ 58 7 0,3 5350 4950 11000    
    2RS 58 7 0,3 5350 4950 5900    

    121

    Jero bearing alur bola mangrupakeun tipe kawentar tina rolling arah. Tipe dasar diwangun ku hiji cingcin luar, hiji cingcin batin, susunan bal sarta susunan kandang. Kodeu tipe idéntifikasi téh 6.

    Jero alur arah bola nu utamana dipaké pikeun bearing beban radial murni tur tiasa sanggup bearing beban axial tangtu. Lamun alur jero arah bola tega beban radial murni, manehna ngahubungan sudut sarua jeung nol. Lamun alur jero arah bal kudu badag radial clearance, maranéhna bakal nedunan sakumaha sudut arah kontak bola. Koefisien gesekan tina jero arah legok bola pisan low, sarta wates laju alur jero pisan tinggi. Ku alatan éta, jero bearing alur bola nu punjul mun dorong arah bola bari handapeun Kaayaan tina speed tinggi na beban axial badag.

    60, 62,63, 67, 68,69 jeung 1600 serial arah legok jero bal nu lolobana diwangun ku pelat waja kandang domba jalu ngawangun, tapi ogé ngarékayasa plastik kandang na kandang tambaga. bearing nu disegel ieu dilengkepan lubricating gajih husus pikeun arah nurutkeun kondisi pamakéan béda.

    formulir struktural utama

    A. Deep alur bola bearing 60, 62,63,67, 68 sarta 1600 serial

    B. The alur bola jero bearing kalayan alur ring snap nyaeta 6000-N, 6200-N, 6300-N, 6700-N, 6800-N, 6900-N sarta tipe 1600-N;

    C. The jero alur bola bearing kalawan tameng dina hiji sisi: kawas 6000-Z, jsb

    kalawan tameng on duanana samping: kawas 6000-ZZ, jsb

    A alur bola jero bearing ku ring sealing (kontak tipe), kawas 6200-RS, jsb;

    kalawan sealing cingcin dina dua sisi (jenis kontak), kawas 6200-2RS, jsb

    A alur bola jero bearing ku ring sealing (lampu tipe kontak), kawas 6200-rz, jsb;

    kalawan sealing cingcin dina dua sisi (lampu tipe kontak), kawas 6000-2RZ, jsb

    60, 62,63,67, 68 sarta 1600 arah runtuyan jero alur bal anu loba dipaké dina pesawat model, kandaraan kadali jauh, parabot mesin, motor, pompa cai, mesin pertanian, mesin tékstil, jsb Numutkeun sarat tina pamaké , SHB anu bisa ngahasilkeun jero bearing alur bal tina precision canggih (P0, P6, P5), sagala rupa golongan clearance, Geter husus tur sarat noise (Z1, Z2 atanapi V1, V2).


  • : Saméméhna
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!