Tentang Kami

NINGBO SHENHE bearing CO., LTD, diadegkeun dina 1995, anu lokasina di Ningbo Kota, nu bank kiduleun Hangzhou Bay Laut-nyebrang Sasak. SHB mangrupakeun produsén profésional ti miniatur tur leutik precision jero alur bola bearing, bola timer aligning bearing, opat-titik bal kontak bearing sarta non-standar bearing bola.

Saatos ngembangkeun ajeg tina 23 taun, SHB owns wewengkon pabrik tina 40000 méter pasagi kalawan super grinding garis produksi jeung garis produksi assembly otomatis, kitu ogé canggih ngolah sarta nguji parabot lianna leuwih ti 200 unit, nu constitude ukuran lengkep, analisis jeung sistem test. Kapasitas produksi nyaeta bisa kaluaran 50 juta sét miniatur tur leutik arah bola. produk urang bisa dilarapkeun ka mobil, mesin motor, panerapan listrik na tinggi-grade alat listrik. Sajaba ti éta, produksi bearing mobil enjoys wewengkon husus, jalma husus-ditugaskeun jeung garis produksi. produk ngabogaan kualitas stabil sarta dipercaya tina hirup lila, speed tinggi, sarta beban luhur, unggul ti kapercayaan ti para nasabah. Shenhe bearing nyertakeun pasar domestik jeung pasar di AS, Eropa, Jepang, Taiwan, Asia tenggara jeung nagara séjén sarta kawasan.

parusahaan ngadegkeun tur dilaksanakeun struktur manajemén modern, dilarapkeun sistem integral manajemén, sistem manajemen widang 5S, sarta budaya Kanban, ngadalikeun produksi bearing otomotif jeung ISO / TS 16949: 2009 sistem manajemen kualitas, sarta bearing non-otomotif jeung ISO9001: sistim manajemén kualitas 2008

F07) [1% HM ~ NIGTK $) 3HM0IU


WhatsApp Online Chat !