Steering otomotif Alat bearing

Pondok Description:

Automotive bearing steering Alat milik jero arah legok bola. Jero alur arah bola nu utamana dipaké pikeun bearing beban radial murni tur tiasa sanggup bearing beban axial tangtu. Automotive bearing steering Alat merlukeun curvature alur husus sarta nurunna ayun. Numutkeun sarat tina customer, alat-alat jeung kondisi na gawe, parameter teknis bisa dirancang. precision téh bisa ngahontal P5.


  • Min.Order kuantitas: 20000 susunan / urutan
  • Pangiriman Time: 45 poé sanggeus susunan
  • Port: Shanghai, Ningbo
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    brand:

    SHB atanapi nurutkeun sarat customer urang

    precision:

    P0, P6, P5, P4

    clearance:

    C2, C0, C3, C4, C5

    teu karasa:

    HRC 60-65

    Geter:

    Z1V1, Z2V2, Z3V3, Z4V4

    Cingcin Bahan:

    GCr15

    Cages Bahan:

    SPCC, PA46, PA66, Tambaga, steel Steel

    Anjing laut Ketik:

    ZZ, LLB, Z, sedengkeun, LLH, LLU, RS, 2RS, RZ, 2RZ

    packing:

    Tube, Usuk, Rustproof Paper, karton, Single

    Standar kualitas:

    ISO / TS1 6949: 2009, ISO 9001: 2008

     Steering otomotif Alat bearing
    Bearing No. dimensi wates (mm) ratings dasar beban (N) Massa (g)
    d D b B Cr Cor
    SL90102 17,8 30 7 7 4650 2580 16
    2027 17,8 28 10 10 2230 1460 14
    2013 19 35 7 7 4000 2470 28,5
    SL90101 20 36 9 9 6400 3700 31,5
    SL90119 20 34 7 7 4000 2470 24,5
    SL90125 22 42 9 9 7900 4500  
    SL90107 22 36 9 9 5050 3080  
    SL90129 22 41 9 9 7900 4500  

    Steering otomotif Alat bearingmilik jero arah legok bola. Jero alur arah bola nu utamana dipaké pikeun bearing beban radial murni tur tiasa sanggup bearing beban axial tangtu. Automotive bearing steering Alat merlukeun curvature alur husus sarta nurunna ayun. Numutkeun sarat tina customer, alat-alat jeung kondisi na gawe, parameter teknis bisa dirancang. Precision téh bisa ngahontal P5.


  • : Saméméhna
  • Hareup:

  • produk patali

      
      WhatsApp Online Chat!