Opat Point Kontak Ball arah

Pondok Description:

Opat-titik bearing kontak bola mangrupakeun jenis arah ganda sakaligus tunggal kontak sudut bola bearing. Alatan rarancang luar biasa tina alur raceway tina ring jero sarta cingcin luar, aya dua titik kontak antara tiap alur raceway jeung bola hiji. Sudut kontak nyaéta 35 °. arah ieu bisa mawa beban axial di arah ganda. Watesan laju arah ieu pisan tinggi na aranjeunna husus foe cocok aplikasi speed tinggi.


  • Min.Order kuantitas: 20000 susunan / urutan
  • Pangiriman Time: 45 poé sanggeus susunan
  • Port: Shanghai, Ningbo
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    brand:

    SHB atanapi nurutkeun sarat customer urang

    Jumlah Baris:

    hiji

    Beban arah:

    Radial & Axial

    precision:

    P0, P6, P5, P4

    clearance:

    C2, C0, C3, C4, C5

    teu karasa:

    HRC 60-65

    Cingcin Bahan:

    GCr15

    Cages Bahan:

    SPCC, PA46, PA66, Tambaga, steel Steel

    Anjing laut Ketik:

    ZZ, LLB, Z, sedengkeun, LLH, LLU, RS, 2RS, RZ, 2RZ

    packing:

    Tube, Usuk, Rustproof Paper, karton, Single

    Standar kualitas:

    ISO / TS1 6949: 2009, ISO 9001: 2008

    Opat Point Kontak Ball arah
    Bearing No. dimensi wates (mm) ratings dasar beban (N) Massa (g)
    d D B rsmin 动 Cr 静 Cor
    QJ104ZZ 20 42 12 0,6 9780 5250 69
    QJ105ZZ 25 47 12 0,6 10470 6060 80
    QJ203ZZ 17 40 12 0,6 9020 4520 66
    QJ204ZZ 20 47 14 1 12100 6260 106
    QJ906ZZ 30 47 9 0,3 10700 9260 48

    Opat-titik bearing kontak bola mangrupakeun jenis arah ganda sakaligus tunggal kontak sudut bola bearing. Alatan rarancang luar biasa tina alur raceway tina ring jero sarta cingcin luar, aya dua titik kontak antara tiap alur raceway jeung bola hiji. Sudut kontak nyaéta 35 °. arah ieu bisa mawa beban axial di arah ganda. Watesan laju arah ieu pisan tinggi na aranjeunna husus foe cocok aplikasi speed tinggi.

    A opat-titik bearing kontak bola diwangun ku hiji cingcin luar kalayan "bentukna peach" bagian raceway alur, sapasang dua-sapotong ring jero, sarta salah sahiji assembly f bola diatur ku kandang kuningan machined, ngabentuk opat kontak titik. Opat titik arah kontak bal anu utamana dipaké dina aplikasi tina parabot mesin, transmisi kakuatan mesin solar badag salaku ngarojong tur mawa beban dorong tinggi. 


  • : Saméméhna
  • Hareup:

  • produk patali

      
      WhatsApp Online Chat!