Motor Engine bearing

Pondok Description:

bearing engine motor milik jero arah legok bola. Jero alur arah bola nu utamana dipaké pikeun bearing beban radial murni tur tiasa sanggup bearing beban axial tangtu. bearing engine motor anu dilengkepan retainer Nitrogén-ditingkatkeun. Sarta cingcin nu diolah kalayan perlakuan nitrogén. Kituna tipe ieu bearing boga karakteristik hirup lila, speed tinggi na beban tinggi. Numutkeun sarat tina customer, alat-alat jeung kondisi na gawe, parameter teknis bisa dirancang. precision téh bisa ngahontal P5


  • Min.Order kuantitas: 20000 susunan / urutan
  • Pangiriman Time: 45 poé sanggeus susunan
  • Port: Shanghai, Ningbo
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    brand:

    SHB atanapi nurutkeun sarat customer urang

    precision:

    P0, P6, P5, P4

    clearance:

    C2, C0, C3, C4, C5

    teu karasa:

    HRC 60-65

    Geter:

    Z1V1, Z2V2, Z3V3, Z4V4

    Cingcin Bahan:

    GCr15

    Cages Bahan:

    SPCC, PA46, PA66, Tambaga, steel Steel

    Anjing laut Ketik:

    ZZ, LLB, Z, sedengkeun, LLH, LLU, RS, 2RS, RZ, 2RZ

    packing:

    Tube, Usuk, Rustproof Paper, karton, Single

    Standar kualitas:

    ISO / TS1 6949: 2009, ISO 9001: 2008

    Motor Engine bearing
    Bearing No. dimensi wates (mm) Cr Cor speeds wates (r / mnt) massa
    d D B N gajih minyak (G)
    6204 / P5 20 47 14 12790 6580 15000 18000 104
    62/22 / P5 22 50 14 12900 6800 14000 16000 119
    6205 / P5 25 52 15 14020 7880 13000 15000 129
    6205 * 1 / P5 25 58 15 17830 9590 11000 13000 171
    6205 * 2 / P5 25 52 14 14020 7880 13000 15000 111
    6303 * 3-3 / P5 17 42 13 11440 5430 15000 18000 76
    6304 / P5 20 52 15 15900 7900 14000 17000 145
    63/22 * 2 / P5 22 56 15 18400 9300 13000 16000 154
    63/22 / P5 22 56 16 20700 10420 13000 16000 179
    61902 15 28 7 4350 2260 26000 30000 15
    61904 20 37 9 6400 3700 19000 22000 37
    61905 25 42 9 7050 4550 16000 19000 42
    61804 20 32 7 4000 2470 22000 26000 17
    61805 25 37 7 4300 2950 18000 22000 21
    16002 / P6 15 32 8 5600 2830 24000 28000 25
    16003 17 35 8 6000 3250 22000 26000 32

    bearing engine motor milik jero arah legok bola. Jero alur arah bola nu utamana dipaké pikeun bearing beban radial murni tur tiasa sanggup bearing beban axial tangtu. bearing engine motor anu dilengkepan retainer Nitrogén-ditingkatkeun. Sarta cingcin nu diolah kalayan perlakuan nitrogén. Kituna tipe ieu bearing boga karakteristik hirup lila, speed tinggi na beban tinggi. Numutkeun sarat tina customer, alat-alat jeung kondisi na gawe, parameter teknis bisa dirancang. precision téh bisa ngahontal P5.


  • : Saméméhna
  • Hareup:

  • produk patali

      
      WhatsApp Online Chat!